Home Stiri medicale AREPMF, nominalizata pentru promovarea sanatatii prin vaccinare

AREPMF, nominalizata pentru promovarea sanatatii prin vaccinare

27 Noiembrie 2017 15:15
REPERE DIN STIRE

La Brussel la sediul Comisiei Europene, va avea loc Ceremonia de decernare a premiilor dedicate activitatii de promovare a sanatatii prin Vaccinare.

Printre nominalizati se afla si Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie, care a intrat un competitie cu un proiect ce are la baza, activitatea Grupului Vaccine Advocacy.

Proiectul este istoria Campaniei Nationale pentru Constientizare a riscului re-emergentei bolilor infectioase si Educatiei privind beneficiile vaccinarii si riscurilor asumate prin nevaccinare, derulate de catre AREPMF, in ultimii 3 ani.

Beneficiari ai Proiectului: medici, parinti, grupuri populationale defavorizate, copii, Media sau Decidenti deopotriva. Pe parcursul ultimilor 3 ani, au fost derulate activitati intense de lobby si advocacy, pe plan intern si extern avand ca subiect activitatea de Preventie si Educatie pentru Sanatate. AREPMF este printre cei 10 nominalizati, din 27 aplicanti. 

"Indiferent de pozitia ocupata, cu sau fara premiu, suntem onorati sa fim printre cei 10 nominalizati! Pentru noi, medicii de familie din AREPMF, cei care avem in ingrijire, copii si adulti deopotriva, activitatea Grupului Vaccine Advocacy, a fost in ultimii 3 ani, o provocare permanenta. Preventia nu este usoara! Este indiscutabil, un drum frumos, nobil, dar extrem de muncit, dur uneori, intens pana la epuizare si plin de meandre si schimbari. Timpul poate fi, prieten sau adversar in Preventie, depinde de cat de repede, corect si constant o aplici. Bariere fizice viabile in fata bolii nu exista, Preventia :Da !" - Dr. Valeria Herdea.

"Raman ca principale arme: Educatia pentru Preventie, Intelegerea rapida si corecta a Conceptului ca Sanatatea ramane un Brand si nu in ultimul rand, Oamenii raman cea mai valoroasa resursa pe care noi toti, avem menirea sa o educam, aparam si protejam." a adaugat presedintele AREPMF,  Valeria Herdea.

Puteti vizualiza Ceremonia de decernare a Premiiilor Comisiei Europene aici.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro
4398 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate