Home Stiri medicale Glucometrele electronice te pot ajuta sa scapi de binecunoscutele analize medicale

Glucometrele electronice te pot ajuta sa scapi de binecunoscutele analize medicale

15 Martie 2018 17:40
REPERE DIN STIRE
  • Ritmul precipitat al vietii actuale supune corpul fizic la foarte multe provocari si transformari odata cu trecerea timpului, astfel ca nu ar fi de mirare daca la un moment dat pot aparea dereglaje sau dupa caz slabiri ale sistemului imunitar, care ne pot reduce capacitatea de efort sau dupa caz energia.
  • Ritmul precipitat al vietii actuale supune corpul fizic la foarte multe provocari si transformari odata cu trecerea timpului, astfel ca nu ar fi de mirare daca la un moment dat pot aparea dereglaje sau dupa caz slabiri ale sistemului imunitar, care ne pot reduce capacitatea de efort sau dupa caz energia.

glucometruRitmul precipitat al vietii actuale supune corpul fizic la foarte multe provocari si transformari odata cu trecerea timpului, astfel ca nu ar fi de mirare daca la un moment dat pot aparea dereglaje sau dupa caz slabiri ale sistemului imunitar, care ne pot reduce capacitatea de efort sau dupa caz energia.

In ultima vreme, foarte multe persoane au fost declarate gripale, ca urmare a epidemiei raspandite in unele orase din Romania, cele mai afectate fiind sistemele respiratoare ale acestora sau dupa caz alte parti deosebit de importante din corpul uman.

A venit momentul sa acordati o atentie deosebita anumitor indici corporali, mai ales daca aveti un istoric medical ceva mai controversat, sau dupa caz va apropiati de o venerabila varsta, fara sa fie nevoie sa parcurgeti binecunoscutul traseu pana la institutele medicale sau dupa caz formalitatile si elaborarea de documente doveditoare care sa faca posibila acordarea de reduceri sau executarea analizelor medicale.

Efectueaza chiar acum unele analize medicale direct din propria locuinta

Fara sa fie nevoie sa pierdeti timp pretios pe drumuri pentru a va afecta planurile zilnice sau dupa caz programul de la munca, in prezent se pot deosebi testere care sa va execute toate analizele de rutina, mai ales daca faceti parte dintr-o categorie speciala, cum ar fi cea a diabeticilor, acolo unde raportul de glicemie trebuie tinut sub control.

Un alt coeficient care trebuie tinut de asemenea sub control este cel al colesterolului, intrucat vizeaza o categorie extinsa de persoane, incepand cu fumatorii, continuand cu persoanele al caror volum in munca este unul extrem de ridicat, dar nu in ultimul rand si persoanele care neglijeaza aspectul alimentar, orele cand trebuie efectuate mesele principale sau lipsa efortului fizic.

Toate aceste cauze pastreaza colesterolul ridicat, iar in timp acest coeficient poate conduce la formarea unor boli endocrine sau digestive conform medicilor de specialitate.

Aparate digitale cu instrumente de unica folosinta facute special pentru orice tip de obiective

Deseori aparitia sarbatorilor sau diferite ipostaze din viata pot surprinde organismul nostru mai ales atunci cand acesta este suprasolicitat, in special la nivelul sistemului digestiv sau asupra celui nervos.

In acest caz, pentru diabetici, un glucometru ar fi mai mult decat util, intrucat prelevarea probelor de sange, citirea si interpretarea lor ar fi lucruri cat se poate de utile pentru a monitoriza si masura glicemia, dar si alte valori cat se poate de semnificative.

Aceasta actiune este cat se poate de igienica, intrucat la nivel online se pot surprinde aparate in extensia carora se afla obiective de lucru facute pentru unica folosinta, astfel nu exista posibilitatea expunerii propriului corp in nici o situatie.

Pachete complete cu teste dar si alte analize de interes

Sfatul medicilor romani invita populatia de rand la efectuarea unui buletin de analize general, care sa cuprinda probe de sange facute special pentru analize precum hemoglobina, colesterol, acid uric, trigliceride sau altele, dar de multe ori astfel de avertismente se omit, iar in timp organismul nu va mai face fata tuturor solicitarilor cedand sub forma unei boli cronice, a unei gripe sau dupa caz a unor caderi de calciu sau supratensionari.

Fara sa fie nevoie sa ajungem in acest punct dar si pentru a ne tine sanatatea sub control, avem in prezent posibilitatea sa ne facem chiar noi un grafic cu aceste valori, iar manualul de utilizare al echipamentelor pe care le folosim, dar si alte informatii de pe internet ne pot ajuta sa stam departe de medicamente sau doctori, mai ales daca situatia ne-o permite si nu avem diferite boli ereditare sau dupa caz dobandite.

In prezent se pot distinge glucometre care pot efectua pana la 10 teste, al caror afisaj este de tip digital, perfecte pentru orice categorie de varsta, inclusiv pentru varstnici.

Ultimile 5 zile va pot ajuta sa beneficiati de reduceri substantiale

Un astfel de dispozitiv este perfect mai ales atunci cand simptomele organismului se manifesta intr-un mod specific sau dupa caz nu avem la dispozitie un medic in imediata invecinatate.

Pentru a sti ce masuri rapide trebuie sa luam, un astfel de aparat digital care functioneaza sub principiul preciziei este absolut recomandat, mai ales ca ultimele reduceri intalnite pe www.comenzi.ro va pot ajuta sa obtineti glucometre ce prezinta o calitate ridicata incepand cu incredibilul pret de 89 lei.

O astfel de alternativa este ideala mai ales pentru persoanele ale caror rapoarte medicale necesita tinerea sub control ale unor astfel de valori corporale identificate la nivel sanguin.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro
2121 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate